Celkee Insight® Kurkista kuplasta™ kertoo kuinka syvällä organisaatiosi tai projektisi kroolaa tyypillisten ongelmien kanssa ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota, jotta menestyisitte paremmin.

Hinta 990 € / alkava 100 henkilöä. Jos et opi uutta, palautamme maksun!

Ostorajoitus: yksi kpl / asiakas

Osta

Jos haluat oppia palvelusta lisää, varaa 15 min esittely!

Varaa 15 min esittely

Olenko kuplassa?

Jos luet tätä, niin todennäköisesti kyllä. Kuplasta johtaminen on johdon suurin ongelma ja menestymisen este. Menestyneimmät yritykset ovat jo rikkoneet kuplansa. Lue lisää Celkeen blogista tai Harvard Business Review artkkielista täältä.

Mikä on Kurkista kuplasta™?

Kurkista kuplasta™ on kevyt kartoitus, joka hyödyntää Celkee Insight® -palvelua organisaatiosi menestymisen esteiden tunnistamisessa.

Kenelle Kurkista kuplasta™ on tarkoitettu?

Kurkista kuplasta™ on tarkoitettu organisaatioiden, hankkeiden ja projektien johdolle, jotka ovat vastuussa onnistumisesta.

Miten hyödyn Kurkista kuplasta™ -palvelusta?

Saat tuoreen tiedon yleisimpien ongelmien tilanteeseen sekä vinkkejä mitkä asiat vaativat sinulta lisäfokusta. Lisäksi palvelu tuo Celkee Insight® -palvelun hyödyt näkyväksi.

Voinko tehdä saman itse käyttämällämme kyselytyökalulla?

Voit yrittää. Päädyt käyttäämään todennäköisesti x6 enemmän resursseja tiedon keräämiseen, analysointiin, visualisointiin ja viestintään. Lisäksi saat lopputuloksena vanhaa ja vähemmän luotettavaa tietoa.

Paljonko Kurkista kuplasta ™ tarvitsee aikaamme?

Sinulta vaaditaan 45 min aloitukseen ja 45 min tulosten käsittelyyn. Henkilöstöltäsi vaaditaan 15 min per henkilö. Kalenteriaikaa menee kaikkinensa noin 10 päivää.

Mitä jos emme opi Kurkista kuplasta™ -palvelusta mitään uutta?

Palautamme maksut ja tarjoamme sinulle lounaan, koska haluamme oppia miten sinulla on homma niin hyvin hallussa.

Miten Kurkista kuplasta™ toteutetaan käytännössä?

 

Sitoudunko jatko-ostoihin?

Palvelun ostaminen ei sido mihinkään.

Onko muut kurkistaneet kuplasta?

Olemme tehneet tätä yli neljä vuotta toimialariippumattomasti kaiken kokoisissa yrityksissä yli kuudessakymmenessä projektissa. Kaikki ovat toistaiseksi oppineet jotain uutta.