Kimmo Vättö, toimitusjohtaja

kimmo

Kimmo on toiminut erilaisissa asiantuntijaorganisaatioiden päällikkö- ja johtotehtävissä 20 vuotta. Hänellä on kokemusta hankkeiden johtamisesta pienistä projekteista aina satojen henkilöiden projektisalkun hoitoon sekä asiantuntijaorganisaatioiden kehittämisestä ja isojen muutosten läpiviennistä. Kimmo on myös kokenut ketterien ja leanien toimintamallien kehittäjä ja hyödyntäjä. Viimeiset neljä vuotta Kimmo on osallistunut toimialariippumattomasti kymmeniin Celkee Insight -ratkaisun käyttöönottoihin ja palvelujen toimittamiseen vaativiin muutoksiin tai projekteihin sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

kimmo.vatto@celkee.fi
Puh. +358 40 5065934
Skype: kvatto
LinkedIn: fi.linkedin.com/in/kimmovatto

Tero Kyckling, partneri

tero

Olen utelias uusien asioiden kokeilija ja olemassa olevien käytäntöjen ja normien kyseenalaistaja, ”uudistamisen arkkitehti”. Toimin yritysten ja yhteisöjen johdon tukena heidän purjehtiessaan muutosten myrskyisiä vesiä. Menestyksen resepti perustuu aitoon ihmisten johtamiseen, joka tapahtuu reaaliajassa, läpinäkyvästi ja osallistamalla, ei peruutuspeiliin katsomalla. Kokemusta on karttunut yli 20 vuotta erilaisista asiantuntija- ja johtotehtävistä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Tuon ajan yksi mieleenpainuvimmista asioista ja opeista on kuinka muuttaa asioita, kun itse muutos on ainaista tuulimyllyjen kanssa taistelua ja muutoksen pysyvyys jää usein arvoitukseksi. Vapaa-aikana muutun lumilautailevaksi saksofonin soittajaksi. Kesäisin lauta kuitenkin vaihtuu golf-mailoihin. Tyttäreni kanssa kisaan kumpi saavuttaa mustan vyön taekwondossa nopeammin.

tero.kyckling@celkee.fi
Puh. +358 40 5585470
LinkedIn: http://fi.linkedin.com/in/terokyckling

Teija Tamminen, Ratkaisumyyjä

 

Teijalla on yli kymmenen vuoden kokemus ratkaisumyynnistä, tuotemarkkinoinnista/-kehityksestä sekä projektijohtamisesta.
Teija on toiminut mm. yli 15 vuotta ICT-alalla ja viimeiset viisi vuotta asiakkuusmarkkinoinnin kokonaisratkaisujen parissa vastaten suurasiakkaista sekä asiakkuustiimien johtamisesta.

teija.tamminen@celkee.fi
Puh. +358 40 5047074

Jarmo Koivusaari, Ratkaisumyyjä

Jarmo_web

Jarmolla on yli kymmenen vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta teknologiajohdon, riskienhallinnan, strategiasuunnittelun, operatiivisen kehittämisen, tuotekehityksen ja projektijohdon asiantuntijana sekä kehittäjänä. Hänellä on mittava kokemus suoraviivaisten, ketterien ja läpinäkyvien toimintamallien rakentamisesta monikulttuurisessa liiketoiminta ympäristössä. Työn vastapainoksi Jarmo harrastaa metsästystä, partiota sekä sukeltamista lämpimissä vesissä.

jarmo.koivusaari@celkee.fi
Puh. +358 50 4878885
LinkedIn: fi.linkedin.com/in/jarmokoivusaari

Pekka Leikas, Ratkaisumyyjä

Pekka_web

Pekalla on yli kymmenen vuoden kokemus eri teollisuuden aloilta niin tuotannosta, projekteista kuin tietohallinnosta. Osaamisesta on näyttöä haalarihommista tehdassaleista, uusien tehtaiden rakennusprojekteista, IT-järjestelmien käyttöönotoista ja toimittajayhteistyön rakentamisesta. Hän on ollut osallisena lukuisissa muutoshankkeissa eri rooleissa. Erityisesti toiminnan ja henkilöstön kehittäminen sekä työyhteisön hyvinvointi ovat lähellä sydäntä. Omasta hyvinvoinnistaan Pekka pitää huolta lasten kanssa leikkimällä ja liikkumalla Pirkan Kierroksen läpikäynti mielessä. Maailmaa on hyvä parantaa myös golfin, valokuvauksen ja järjestötoiminnan parissa.

pekka.leikas@celkee.fi
Puh. +358 40 7397360
LinkedIn: fi.linkedin.com/in/pekkaleikas